Hjernhindeblødning, hvad nu?

 

Den 11. januar 2020 blev jeg pludselig syg. Jeg havde været stresset i et stykke tid. Men nu fik jeg en hjernehindeblødning. Jeg husker ikke selv noget fra d. 11.januar til d. 7.marts 2020. Så alt hvad jeg ved om forløbet er ting jeg har fået at vide af min kæreste og min familie, har læst i journalerne og har læst i artikler jeg har læst om hvad det vil sige at få en hjerneblødning.

Efter jeg blev udskrevet, lige da Coronaepedimien kom til landet, har jeg været igennem et forløb. Jeg har været i kontakt med psykologer og sagsbehandlere fra BOMI, jeg har gået til genoptræningsgymnastik i Holbæk og så har jeg været til forskelllige undersøgelser og behandlinger.

Summa sumarum er, at jeg er sluppet meget heldigt fra hjernehindeblødningen. Jeg har ingen synlige fysiske men. Jeg har ikke mistet mine evner. Men træthed er jeg ikke sluppet udenom. Jeg lider af hjerneskadetræthed, når jeg ikke får hvilet og når jeg skal koncentrere mig for længe. I den forbindelse kan jeg også glemme navne og ord. Men det kommer som udgangspunkt tilbage, når jeg har hvilet.

Siden her skal fortælle lidt om hjernehindeblødning. Hvad er det for en tilstand og hvad har det for betydning for den ramte. Det er ikke meningen, at det skal være en side om "mig". Men jeg tager udgangspunkt i hvordan jeg har det i  det materiale jeg deler.