Julekort 2014

Vi er nu i gang med vores anden jul i Brændenældehuset. Skovnissen er kommet frem ude i skoven og julekalenderen kører på tv. Vi er begyndt at opbygge nye juletraditioner. Som vores udflugt til julemarkedet i Andelslandsbyen Nyvang.

Når jeg tænker på alt det, jeg gerne vil have gjort her, føler jeg, at der er så meget jeg ikke har nået. Men når jeg så ser tilbage på året, der er gået, har vi nu alligevel fået udrettet en del. Vi skriver jeg. For mine drenge, Nicky og Ivan samt “reservesønnen” Morten, har virkelig knoklet for mig. Og Paul min stedfar, har også været en stor hjælp.

I februar fik Ivan endelig sit kørekort. Vi brugte et par uger påBil 007 at køre ture, så han kunne øve sig. Så købte han sig en lille rød Lupo. Det har givet ham stor frihed. Både til at komme i praktik hos malermestre, der ikke lige ligger ved offentlig transport, og til at kommer rundt og besøge familie og venner.

Forhæng 016 copy Jeg blev i løbet af foråret færdig med skabet i entreen og fik sluttet af med sy forhæng dertil.

I haven fik jeg læhegnet skåret ned og renset jorden for skrot og murbrokker i stykket langs med skovkanten.

I påsken løb årets størst projekt af stablen. Vi byggede en dejlig terrasse på ca. 30 m². Alle mand var udkommanderet. Og det lykkedes os at være klar til at holde terrasseindvielse påskedag. Vi havde bedt “dronning mormor” klippe snoren. Og så var der smæsken i jordbærkage. Vejret var fantastisk, og vi nød i fulde drag en dag på terrassen.

Terrasse 004Terrasse 010Terrasse 014

Terrasse 010 Terrasse 020 Terrasse 002Terrasse 005

Lige fra det tidlige forår og gennem hele sommeren, har Frodo og jeg brugt mange timer på at lære skoven at kende. Det er så fantastisk at komme hjem fra arbejde, hoppe i skovtøjet og så på eventyr. Det har givet fantastiske naturoplevelse med planter og dyr.

Nicky og jeg kastede os i løbet af sommeren overPlankeværk 007 projekt plankeværk. Det holdt hårdt. At grave huller i jorden her er noget af en udfordring. Men alt det skidt, der er i jorden. Men nu er plankeværket færdigt. Både mod naboen og mod parkeringspladsen.

Plankeværk 2014-09-14 008Samtidig havde vi lige et lille projekt med at få pakket og rengjort Nickys ungdomsbolig i Veksø, så han kunne være klar til at flytte ind i sin nye lejlighed i Taastrup 1. august.

Nicky blev færdig som datamatiker i juni måned. Det var en meget stolt mor, der overværede at han fik sit bevis.

Den nye dejlige terrasse indbyder til samvær. Det har været en stor glæde, at have besøg af både venner og familie i løbet af sommeren. Og jeg håber det er gået op for dem. At Store Merløse ikke er i den anden ende af verden. Men bare lige midt på Sjælland.

Skovnisse 003-2Skovtur 2014-10-11 016 (4)

Her fra vores lille paradis i Brændenældehuset ved skoven. Ønsker vi rigtig glædelig jul og et godt nytår.
– vi ses til næste år. Men masser af nye spændende projekter.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.